Human Dynamics

 Duurzame inzetbaarheid               Samenwerken

Communicatie                   Omgaan met verschillen: kinderen
               STAP-dialoog                                 
   Cultuuromslag
     
                Human Dynamics                       3D-onderwijs
Professionele organisatie               
    Lerende organisatie
       
                     Werkplezier               Vitaliteitscan
     
             Qualitytime4jou                                        Mindfulness

 

 

 

Verschillen zijn productief!

Human Dynamics geeft op fundamenteel niveau inzicht in verschillen tussen mensen, in de wijze waarop zij communiceren, leren, leidinggeven, samenwerken en een probleem aanpakken. Human Dynamics is bij uitstek een procesinstrument omdat ‘ontwikkeling en ontwikkelen’ integraal deel uit maken van de benadering.

Inzicht in Zicht verzorgt trainingen Human Dynamics en realiseert toepassingstrajecten op het gebied van communicatie, samenwerking, feedback geven en meer. Inzicht in Zicht levert altijd maatwerk, hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werk ik veelal samen met REE! op het gebied van Human Dynamics en 3D-onderwijs. www.humandynamics.nl

Neem gerust contact met mij op voor nadere informatie of een intakegesprek: marijke.markus@freeler.nl of bel 06-29288479

Basistraining Human Dynamics

In een basistraining Human Dynamics maakt een team kennis met fundamentele verschillen tussen mensen. Human Dynamics onderscheidt zich van andere concepten en instrumenten door de kwaliteit van de procesaanpak. We maken gebruik van beeldmateriaal waar deelnemers zich aan kunnen spiegelen. Daardoor krijgen deelnemers versneld inzicht in de kwaliteiten, talenten en processen van zichzelf en van hun collega’s.

Human Dynamics toepassingen

Toepassingen van Human Dynamics kunnen gericht zijn op communicatie, samenwerking, feedback en andere aspecten. De ontwikkeling naar een professionele en/of lerende organisatie verloopt sneller en beter als Human Dynamics de onderlegger vormt. 

Met logica kom je van A naar B, met verbeeldingskracht kom je overal! (Albert Einstein)