Over mij

Ik werk graag op het snijvlak van HRM en organisatieverandering. Ik ben in te zetten als senior trainer, coach, adviseur en procesbegeleider . Ik heb pedagogische en andragogische wetenschappen gestudeerd en ben afgestudeerd als onderwijskundige. Ik kijk met een organisatiekundige blik. Aanvullend ben ik opgeleid als Human Dynamics-facilitator en als loopbaancoach (Hoogendijk/ Vista Nova). Ik ben analytisch, empathisch, betrokken, proces-én resultaatgericht. Ik heb ervaring met leidinggeven aan een team van professionals. Ik heb leidinggevenden opgeleid en trainers, coaches en adviseurs individueel of groepsgewijs gecoacht in de uitoefening van hun functie. Ik heb veel ervaring met onderwijsorganisaties in grote steden.

In ben lid van de NOLOC en maak deel uit van diverse netwerken van vakgenoten.

Wil je weten of je met jouw team-of organisatievraag bij mij terecht kunt, neem dan vrijblijvend contact met mij op of lees meer over mijn visie, mijn aanbod of over mij.

Ik ben professioneel loopbaancoach zie www.marijkemarkusloopbaancoaching.nl

Daarnaast ben ik ook beeldend kunstenaar en maak ik ruimtelijk werk; zie www.marijkemarkusbeeldendkunstenaar.nl

Vrijwilligerswerk:

Sinds het voorjaar van 2014 ben ik als vrijwilliger betrokken bij Talentcoach in Den Haag. Daar begeleid ik de intervisie van een groep talentcoaches.

Ik ben ook actief voor de Talentpool van Groenlinks Leiden door talenten individueel te begeleiden en regelmatig workshops te verzorgen.

Met logica kom je van A naar B, met verbeeldingskracht kom je overal! (Albert Einstein)